Paus i kommersen

Borta bra men hemma bäst, efter en månad med blå himmel, strålande sol, segling, bad, god o nyttig mat och härliga upplevelser, känns det ändå bra att återvända hem till vårt grönskande avlånga land.
Alldeles särskilt bra känns det med tanke på att seglingsveckorna fungerat otroligt bra och att alla mina seglande vänner verkar nöjda och belåtna.
Nu väntar en ovanligt lång hemmavistelse innan jag mönstrar på igen i slutet av augusti, de tre första veckorna i september är i princip fullbokade, i den mån som det ramlar in intresseanmälningar kan det bli aktuellt att boka båt även sista veckan i september och den första veckan i oktober.
Nytt för i år är att vi har tillgång till ett vackert stenhus på ön Chalki sydväst om Rhodos, huset är en del i vårt nya ”basläger” som i sin tur innebär att mina seglingsveckor framöver utgår ifrån denna vackra ö. (Tidigare har seglingsveckorna utgått ifrån Rhodos).
Detta innebär också en möjlighet att kombinera segling och boende på land för dem som vill pröva segling i mindre portioner, detta koncept kommer jag att informera mer om senare.
Till dess, ha en riktigt skön sommar!

Hälsningar från Skepparen

Hej igen! Eftersom det kommit in en del förfrågningar om vårt "baslägerhus" på Chalki, lägger jag in en bild på huset ifråga, du ser det bruna fyrkantiga huset till höger i bild. 

Huset har en öppen planlösning och lämpar sig för ett gäng på 5-10 personer, du kan i princip hoppa ner i havet ifrån den stora verandan som åtjuter en underbar kvällssol.

Huset, platsen och ön är ytterst lämpad för kurs, läger och seminarieverksamhet, vi har tidigare haft grupper som nyttjat denna plats för konst och musikverksamhet.

Sällan har jag varit ute i så god tid, nu finns det tid att "bara vara" här vid vårt basläger på den underbara ön Chalki. Nu finns det tid att slipa på detaljerna inför kommande seglingsveckor och inte minst att planera nya spännande rutter i denna bedårande vackra arkipelag.

Senast i dag fick jag en anmälan om segling första veckan i september, just den veckan har jag en o eventuellt två hytter lediga, för övrigt är september fullbokat.

Om någon likt mig "bara vill vara" på denna underbara ö en vecka eller mer, finns det rum både i vårt baslägerhus och i andra hus, hör av dig om frestelsen blir dig övermäktig, (när det gäller frågan om den ekonomiska krisen i Grekland märker vi ingenting av detta här, förutom något färre turister - tyvärr).

 

Ifrån vår veranda.

På grund av en avbokning finns det en dubbelhytt ledig veckan 20-27 juni.