I väntan på ett gränserna öppnas

Efter 7 veckor i den Grekiska övärlden, sitter jag åter vid vårt gamla kära köksbord i ett hus på en bergsknalle i Mellanfjärden. Det bekymrar mig inte att himmelen är grå och att det vankas regn - ser faktiskt fram emot den utlovade regnskuren som sätter fart på den frodiga växtligheten i vårt avlånga land.
Det är alltid en speciell känsla att återvända hem med härliga minnen, bilder och erfarenheter i bagaget, och att få tid att i lugn och ro planera kommande seglingsveckor i augusti och september.
De kommande seglingsveckorna är i princip fullbokade förutom veckan 27 augusti - 3 september där det finns en dubbelhytt ledig, eventuellt kan det också finnas plats under veckan 17- 24 september.

Nedräkningen har börjat, nästa Onsdag seglar jag net båten ifrån Rhodos till vår underbara lilla ö Chalki där äventyret börjar.

På stigen mellan vårt hus och närmaste Taverna träffade jag en kompis som övervakar varje steg jag tar på mina dagliga promenader - det känns tryggt!

Än finns det möjlighet att uppleva en oförglömlig seglingsvecka i det Grekiska öriket, veckan 11-18 juni finns det plats för Dig och ev. vänner att mönstra på, som det ser ut just nu kan Du flyga till Rhodos och tillbaka för cirka 1500 sv. kr.

Hör av Dig till goranthyback@gmail.com om frestelsen blir Dig övermäktig! 

Midsommarveckan seglar vi en Bavaria 47 Cruiser och då är båten full men veckan innan från den 11-18 juni finns platser kvar, det lär fyllas på under våren så hör av dig i tid om det suger i seglingstarmen!